terug naar overzicht

(AD) Bodybuilder steelt show op Schouwburgplein

  • 2 mei 2020
  • Jonathan

Liefhebbers van mannelijk schoon keken vanmiddag hun ogen uit op het Rotterdamse Schouwburgplein. Bodybuilder Jonathan Salm (25) stond in zijn blote torso en liet zich van alle kanten fotograferen in verschillende poses.  

De fraaie beelden van de fotosessie zijn bedoeld als promotie voor de Rotterdamse bodybuilder die net terug is van het Europees Kampioenschap in Spanje. Daar bereikte hij de vijfde plek in de klasse ‘open bodybuilding tot 85 kilogram’. Eerder dit jaar werd hij tweede bij het Nederlands Kampioenschap.

De fotosessie op het Schouwburgplein trok veel bekijks, ook van de politie. ,,Een agent wilde mij arresteren omdat mijn guns te groot zijn”, lacht Salm. ,,Dat is bodybuildingslang voor ‘te dikke armspieren’.” De bodybuilder verkoos het Schouwburgplein boven de trainingszaal voor de fotosessie. ,,Ik vind het plein er heel leuk uitzien.”

Salm begon acht jaar geleden met bodybuilden omdat hij na een blessure niet meer kon voetballen. Sinds drie jaar doet hij ook mee met wedstrijden. Het lichaam van Rotterdammer – die ook les geeft bij sportschoolketen Basic Fit – is inmiddels een bonk spieren, zonder een grammetje vet.  En dat is keihard werken, benadrukt Salm. ,,Ik ben altijd met mijn lijf bezig. Vijf keer per week trainen in de sportschool en ik let goed op mijn voeding.  Ik hou een goede balans tussen koolhydraten en eiwitten. Ook geef ik mijn lichaam genoeg rust om te herstellen van een training. Ook dat is heel belangrijk.”

Op het instagramaccount van Jonathan Salm zullen de foto’s binnenkort worden geplaatst.

 

https://www.ad.nl/rotterdam/bodybuilder-steelt-show-met-zijn-blote-bast-op-schouwburgplein~a48abb4a/

KOM OOK IN SHAPE